Propcforum - Kalite'nin Adresi!!! propc  

Geri git   Propcforum - Kalite'nin Adresi!!! propc > BİLGISAYAR DONANIM & İŞLETİM SİSTEMLERİ > Bilgisayar Donanım & İşletim Sistemleri > Genel Donanım

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 06-16-2009, 12:31   #1
apexi
Yeni Üye

apexi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No:19125
Giriş: 06-11-2009
Konular: 3
Eklentileriniz: 0
Kan Gurubu: A Rh (+)
Nereden: İzmir
Tuttuğu Takım: Galatasaray
GSM Operatörü: Avea
Downloads: 0
Uploads: 0
Ettiği Teşekkür Sayısı:: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 apexi is on a distinguished road

Bilgisayarım

Standart Anakartımı ve işlemcimi satmayı düşünüyorum...

anakart ve işlemcimi satmayı düşünüyorum fakat bilgisayarcıya götürdüğümde beni kazıklamaya çalışıp kendi alabilir o yüzden size danışmak istedim.

Satıp...Gigabyte MA790X-UD4 anakart ve amd phenom x4 9950(2.6ghz) 4mb 940p black editon almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz.

Teşekkürler.

Konu apexi tarafından (06-16-2009 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir..
apexi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2009, 16:14   #2
ozhanoz
Vip Üye

ozhanoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No:1949
Giriş: 08-08-2008
Konular: 179
Eklentileriniz: 5
Kan Gurubu: B Rh (+)
Nereden: internet
Tuttuğu Takım: Fenerbahçe
GSM Operatörü: Avea
Downloads: 0
Uploads: 0
Ettiği Teşekkür Sayısı:: 123
75 Mesajına 163 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 24 ozhanoz is just really niceozhanoz is just really niceozhanoz is just really niceozhanoz is just really niceozhanoz is just really nice

Bilgisayarım

iyi de bilgisayarcıdan baska kime vereceksin elden satıalcak bisey degil ram yada ekran kartı olsa neyse ama anakarttan bahsediyoruz. sıfır fiyatına yakın biseye satmayı dusunmuyorsun heralde zaten satamazsın sonucta kullanılmıs ee zaten bilgisayarcıda alacaksa neden zarar etsin oda para kazanacak sonucta. artı diyelim aldı ne malum anakartın bir arızası olmadıgı.madem oyle, once anakartın sıfırı ne kadar onu ögren daha sonra kendi kafana göre bir fiyat belirle bir yere degil birkac yere sor. bende bilgisayarcıyım anakart ne kadar calıstıgını görsemde bir iki gun sonra bir sorun verirmi bilemem artı ben bu işi yapıyorum para kazanmak için uygun olacak ki alayım yoksa uygun alamazsam uygun fiyata veremem oyle oluncada elimde neden tutayım neden oraya baglayım paramı uc bes ekleyip sıfırını alır koyarım dahda iyi. bunları düsün ona göre birkac yere git tek bir yere gitme

Forumda; Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. Lütfen kurallara uyalım...
ozhanoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Tags
anakartımı, düşünüyorum, işlemcimi, satmayı, ve

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil